Kassa en verkoop

De AnyPass kassa is een modern kassasysteem voor het verkopen van tickets, abonnementen, zwemlessen, losse producten en de verhuur van accomodaties. Alle functionaliteiten van AnyPass zijn geïntegreerd in de kassa. Bijvoorbeeld het klantenbeheer, bezoekersoverzichten, leerlingvolgsysteem, agenda, verhuur, toegangscontrole en meer.
detail image

Kassa

Moderne & overzichtelijke lay-out

Onze applicatie beschikt over een moderne & overzichtelijke lay-out die makkelijk te gebruiken is en waarvan de interface deels aanpasbaar is.

Voeg abonnementen toe, reken producten af, verkoop tickets, zet mensen automatisch in wachtlijsten of lesgroepen, houd bezoekers bij, een leerlingvolgsysteem om resultaten en aanwezigheid bij te houden en nog veel meer.

De applicatie biedt de mogelijkheid om diverse abonnement soorten aan te bieden, zoals een dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks abonnement. Pas de zwemervaring van uw klanten aan met abonnementen die naadloos aansluiten op hun behoeften.

Vereenvoudig de ticketverkoop met intuïtieve opties waarmee cashiers snel en nauwkeurig toegangstickets verkopen, terwijl de mogelijkheid om tickets te printen voor een vlotte transactie zorgt.

De applicatie berekent eventuele kasverschillen aan het einde van de dag via het vier-ogen principe. De kassamedewerker controleert eerst en vervolgens de manager, wat nauwkeurigheid bevordert en kasverschillen minimaliseert.

Moderne layout
Regel alles vanuit de kassa
Kassa abonnementen
Ticket sale
Kasverschil check

Betaalmethodes

Pinnen & mobiel betalen

Accepteer pin en mobiele transacties via een pin automaat die gekoppeld is aan de kassa. De kassiere selecteert de betaalmethode en de klant kan vervolgens betalen via de pin automaat. AnyPass levert de pin automaat en de service voor de pin automaat zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Accepteer contante betalingen en voorkom wisselgeld fouten. AnyPass berekend een aantal voorstellen van het verwachte bedrag de de klant gaat betalen. De kassiere selecteer het bedrag dat de klant betaald en krijgt te zien hoeveel wisselgeld er teruggegeven moet worden.

Laat klanten op rekening betalen. De gegevens van de klant zijn nodig om de betaling te verwerken. De klant ontvangt een factuur per e-mail en kan deze betalen via een betaallink.

Bij periodiek herhalende betalingen kan gebruik worden gemaakt van automatische incasso. Er worden enkele gegevens van de klant vastgelegd zodat de automatische incasso kan worden verwerkt. Bij storneringen krijgt de klant eerst een herinnering en na enkele dagen wordt het product ongeldig.

Pinnen & mobiel betalen
Contant betalen
Op rekening
Automatische incasso
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
client logo
detail image

Boekhouding

De applicatie biedt geïntegreerde tools om financiële transacties en inkomsten nauwkeurig te registreren, waardoor u een helder overzicht hebt van uw financiële situatie.

detail image

Volledige integratie

Ervaar het gemak van alle genoemde functionaliteiten die naadloos samenkomen. Beheer entree poortjes, houd de leerlingenprogressie bij, faciliteer ticket- en abonnementverkoop en organiseer met de agenda. Voeg daarbij de mogelijkheid tot ruimteverhuur en verkrijg een alles-in-één oplossing voor een vlekkeloze filiaalbeheerervaring.

Toonaangevend in recreatie software sinds 2020. Onze geavanceerde software automatiseert taken, optimaliseert planning en biedt realtime inzage in gegevens. Vereenvoudig de processen binnen uw organisatie met AnyPass. Ontdek onze innovatieve oplossingen.

info@fivano.com+31 541 512 300

© 2023 AnyPass powered by Fivano.com