Leerling volgsysteem

AnyPass biedt voor zwembaden een leerlingvolgsysteem aan. Zweminstructeurs vullen de scores periodiek in via een tablet. De scores en andere gegevens van de leerling zijn vervolgens in één oogopslag te zien voor de ouders of verzorgers van de leerling.
detail image

Leerlingvolgsysteem voor zweminstructeurs

Lesgroepen en lessen planning

Beheer lesgroepen en stel meerdere zwemles niveau's in per groep. Herhaal de planning van lessen wekelijks en sluit lessen in de vakantie eenvoudig uit via het vakantierooster.

Leg de scores van de zwemlessen vast via een tablet. De scores worden vervolgens automatisch verwerkt in het leerlingvolgsysteem.

Deel de voortgang van de leerling met de ouders of verzorgers van de leerling via het klantenportaal. De ouders of verzorgers kunnen de voortgang van de leerling inzien via de leerlingvolgsysteem website of de smartphone webapp.

Lesgroepen en lessen planning
Scores bijhouden via tablet
Voortgang delen met ouders

Toonaangevend in recreatie software sinds 2020. Onze geavanceerde software automatiseert taken, optimaliseert planning en biedt realtime inzage in gegevens. Vereenvoudig de processen binnen uw organisatie met AnyPass. Ontdek onze innovatieve oplossingen.

info@fivano.com+31 541 512 300

© 2023 AnyPass powered by Fivano.com