Planning & verhuur

Gebruik AnyPass voor het plannen en verhuren van faciliteiten aan organisaties of particulieren. Bekijk alle faciliteiten in een overzichtelijke agenda en plan de beschikbaarheid van faciliteiten. Stel huurcontracten op een voor langere verhuur periode of laat klanten zelf online reserveren en direct betalen.
detail image

Agenda & planning

Planning faciliteiten

Plan de beschikbaarheid van de faciliteiten via de agenda of tijdlijn. Bekijk de planning van meerdere faciliteiten via het tijdlijn overzicht of in de agenda per dag, week of maand.

Manage alle faciliteiten vanuit de applicatie. Koppel roosters om de beschikbaarheid te bepalen en plan vervolgens de faciliteiten in via de agenda.

Maak een onbeperkt aantal roosters aan en koppel deze aan de faciliteiten. De roosters bepalen de beschikbaarheid van de faciliteiten. Gebruik uitzonderingenroosters om bepaalde tijdstippen alsnog beschikbaar of onbeschikbaar te maken.

Planning faciliteiten
Faciliteiten management
Roosters per faciliteit

Verhuur van faciliteiten

Verhuur faciliteiten

Verhuur faciliteiten aan organisaties of particulieren. Stel huurcontracten op voor langere verhuur periode of laat klanten zelf online reserveren en direct betalen.

Stel (concept) contracten op voor de verhuur van faciliteiten. Zodra het contract definitief wordt gemaakt dan kunnen de faciliteiten worden gereserveerd.

De gefactureerde verhuur datums worden bijgehouden en nieuwe ongefactureerde verhuur datums kunnen worden bekeken. De klant ontvangt achteraf een factuur voor de verhuur. De factuur wordt vanuit de applicatie gemaakt en verzonden via email. Deze factuur kan betaald worden via de webwinkel of via de kassa.

Verhuur faciliteiten
Verhuur contracten
Facturatie

Toonaangevend in recreatie software sinds 2020. Onze geavanceerde software automatiseert taken, optimaliseert planning en biedt realtime inzage in gegevens. Vereenvoudig de processen binnen uw organisatie met AnyPass. Ontdek onze innovatieve oplossingen.

info@fivano.com+31 541 512 300

© 2023 AnyPass powered by Fivano.com