Website & App

AnyPass biedt de mogelijkheid om bepaalde bouwstenen zoals de webwinkel en roosters te integreren op bestaande website. Deze bouwstenen zijn aan te passen in de huisstijl van de website zodat het goed bij elkaar past. Daarnaast is het ook mogelijk om een volledige website te laten maken door AnyPass. Deze website is volledig aan te passen op een eigen huisstijl.
detail image

Website mogelijkheden

Volledige website ontwikkeling

Bij AnyPass hebben we een team van ontwikkelaars die een volledige website kunnen ontwikkelen. Deze website wordt volledig gebouwd naar uw wensen en de inhoud van de website kan eenvoudig worden aangepast door uw eigen medewerkers.

Integreer bouwstenen zoals de webwinkel, roosters, leerlingvolgsysteem en meer op uw bestaande website. Deze bouwstenen zijn aan te passen in de huisstijl van de website zodat het goed bij elkaar past.

Volledige website ontwikkeling
Webwinkel integratie

App mogelijkheden

iOS of Android app ontwikkeling

AnyPass kan een iOS of Android app ontwikkelen die te downloaden is in de App Store en Google Play Store. De app is volledig aan te passen is op een eigen huisstijl. Er kan een eigen app naam en icoon worden gekozen.

Alle features van de applicatie zijn beschikbaar op een smartphone of tablet. De applicatie is volledig responsive en past zich aan op het apparaat waarop het wordt bekeken.

De applicatie is volledig aan te passen op de huisstijl van uw organisatie.

iOS of Android app ontwikkeling
Alle features beschikbaar op telefoon
Eigen huisstijl

Toonaangevend in recreatie software sinds 2020. Onze geavanceerde software automatiseert taken, optimaliseert planning en biedt realtime inzage in gegevens. Vereenvoudig de processen binnen uw organisatie met AnyPass. Ontdek onze innovatieve oplossingen.

info@fivano.com+31 541 512 300

© 2023 AnyPass powered by Fivano.com