Online verkoop & webwinkel

AnyPass biedt een webwinkel waar klanten tickets, abonnementen en andere producten kunnen bestellen en faciliteiten kunnen reserveren of direct boeken. Integreer de AnyPass webwinkel in uw website en pas de huisstijl aan. Of gebruik onze webwinkel als website en stel alle diensten en producten online beschikbaar tot uw klanten.
detail image

Verkoop alle producten online

Eenmalige tickets

Verkoop eenmalige toegang tickets voor een bepaalde datum en tijd. De klant ontvangt de ticket met QR-code via email of Whatsapp. De tickets kunnen worden gescand bij de entree.

Klanten kunnen abonnementen verlengen en kopen. Het abonnement wordt direct gekoppeld aan het toegangsmiddel van de klant. Dus de klant kan het abonnement direct gebruiken met de bestaande klantenpas, polsband of QR-code zonder langs de receptie te gaan.

Laat klanten combinatie abonnementen zoals een familie abonnement zelf afsluiten. De klant kan zelf de samenstelling van het abonnement bepalen en de prijs wordt automatisch berekend.

Verhuur faciliteiten zoals een zwembad, sporthal, vergaderruimte of andere faciliteiten. De klant kan zelf de datum en tijd kiezen en de beschikbaarheid wordt automatisch gecontroleerd.

Verkoop losse producten zoals een handdoek, zwembril, badmuts, zwembandjes en meer. De klant kan de producten online afrekenen en ophalen bij de receptie.

Eenmalige tickets
Verkoop en verleng abonnementen
Combinatie abonnementen
Verhuur faciliteiten
Losse producten

Toonaangevend in recreatie software sinds 2020. Onze geavanceerde software automatiseert taken, optimaliseert planning en biedt realtime inzage in gegevens. Vereenvoudig de processen binnen uw organisatie met AnyPass. Ontdek onze innovatieve oplossingen.

info@fivano.com+31 541 512 300

© 2023 AnyPass powered by Fivano.com