Zelfservice kiosk

De AnyPass zelfservice kiosk laat klanten zelfstandig tickets en abonnementen kopen, waardoor u minder tijd kwijt bent aan de verkoop en meer tijd overhoudt om klanten tot dienst te zijn. De klant betaalt met pin of contant geld en ontvangt een ticket of abonnement waarmee de klant toegang krijgt tot uw faciliteiten.
detail image

Eenvoudige zelfservice

Ontzorg de kassa of receptie

Klanten kopen zelfstandig tickets en abonnementen via de zelfservice kiosk. Hierdoor hoeft de kassa of receptie minder tijd te besteden aan de verkoop en blijft er meer tijd over voor de dingen die echt belangrijk zijn.

De zelfscan zuil stelt klanten in staat om abonnementen eenvoudig te verlengen door het huidige toegangsmiddel te scannen. De klant kan vervolgens een nieuw abonnement kiezen en betalen.

Klanten kunnen zelf een ticket of abonnement aanschaffen via de zelfservice kiosk, waardoor klanten moeiteloos binnengelaten kunnen worden zonder handmatige tussenkomst.

Wanneer de zelfscan kiosk niet in gebruik is, kan deze worden gebruikt om reclame te tonen. Dit kan bijvoorbeeld een video zijn of een afbeelding met tekst.

Ontzorg de kassa of receptie
Verleng abonnementen
Volledig automatische inloop
Toon reclame

Toonaangevend in recreatie software sinds 2020. Onze geavanceerde software automatiseert taken, optimaliseert planning en biedt realtime inzage in gegevens. Vereenvoudig de processen binnen uw organisatie met AnyPass. Ontdek onze innovatieve oplossingen.

info@fivano.com+31 541 512 300

© 2023 AnyPass powered by Fivano.com